Спосіб визначення кардіоваскулярного ризику у пацієнтів з субклінічним гіпотиреозом - Висоцька, О. В.; Колеснікова, О. В.; Страшненко, Г. М.; Печерська, А. І. (My University, 2019)
Спосіб визначення кардіоваскулярного ризику (КВР) у пацієнтів з субклінічним гіпотиреозом (СГ). Винахід належить до медицини, галузі - внутрішні хвороби, і може бути використаний для визначення ступеню кардіоваскулярного ризику у пацієнтів з неалкогольною жировою хворобою печінки (НАЖХП) в поєднанні з субклінічним гіпотиреозом (СГ).
Keywords: кардіоваскулярний ризик (КВР); субклінічний гіпотиреоз (СГ); КВР; СГ; внутрішні хвороби; жирова хвороба печінки