Дослідження алгоритмів стабілізації та прицілювання при стрільбі з танка, балістики траєкторії стрільби на симуляторі віртуальної реальност - Артюхов, О. Д. (My University, 2020)
Об’єкт – симулятор танку у ролі навідника у віртуальній реальності. Мета роботи – дослідженні методу балістики траєкторії снаряду. Розробка програмного забезпечення для тренування навідників. В результаті роботи проведений аналіз предметної галузі, досліджені основні методи, алгоритм балістики, та сформовані вимоги до програмного забезпечення.
Keywords: балістика; симулятор; колізія; момент інерції; рівняння Ейлера; кути Ейлера; декартова система; щільність середовища; теорема Шаля; число Рейнольдса