Дослідження особливостей кольоровідтворення при цифровому друку - Колесникова, Т. А.; Карась, В. В. (ХНУРЕ, 2022)
Сучасні технології дозволяють отримувати тисячі різноманітних відтінків не тільки на екрані але й на папері. Деякі видання, наприклад рекламні каталоги, буклети та інша рекламна продукція вимагають точного відтворення іміджевих та корпоративних кольорів, що робить дуже важливим точність кольору при друкуванні на різноманітних друкарських машинах.
Keywords: колір; друк