Пристрій запалювання - Коритченко, К. В.; Чумаков, В. І.; Острижний, М. О.; Красноголовец, М. О. (My University, 2002)
Пристрій запалювання, який має вмонтований в ізоляційний блок перший електрод, блок обмежує оточуючу кінець цього електрода порожнину для плазми, з блоком межує другий електрод, частина якого закриває порожнину, канал, який з'єднує систему подачі з порожниною, та вихідний отвір, який з'єднує порожнину пристрою запалювання з камерою згорання, який відрізняється тим, що в місці під'єднання каналу до порожнини канал споряджається сопловим пристроєм, який виконаний у вигляді одного або більше отворів, причому площа критичного зрізу отвору або сумарна площа критичних зрізів отворів соплового пристрою перевищує площу критичного зрізу вихідного отвору, та виконання останнього у такому вигляді, щоб число Рейнольдса R відповідало ламінарній течії потоку у вихідному отворі на всіх режимах витікання іонізованого газу
Keywords: патент