Розробка дизайну мобільного додатку «Cook`em» - Климова, О. М. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка дизайну кулінарного мобільного додатку «Cook`em». Розробка дизайну мобільного додатку включає такі етапи: – аналіз завдання на кваліфікаційну роботу; – аналіз прямих аналогів; – вибір інструментальних засобів; – дослідження користувацького досвіду (UX-дослідження); – проектування інтерфейсу (UX дизайн); – розробка дизайну інтерфейсу (UI дизайн); – тестування інтерфейсу.
Keywords: додаток «Cook`em»; дизайн мобільного додатку