Веб-платформа для покращення навичок програмування через надання завдань із кодування - Цісаренко, О. І. (My University, 2024)
Об’єктом даної розробки є реалізація навчальної системи з програмування із клієнтською та серверною частиною з архітектурою використання мікро-сервісів. Мета розробки – створити програмну систему із серверною частиною для покращення навичок програмування через надання завдань з кодування. Метод рішення – середовище розробки Visual Studio, Visual Studio Code, MSSQL-Studio, мови програмування C# та TypeScript. У результаті розробки було створено програмну систему із серверною частиною для проходження різного рівня задач задля покращення навичок програмування, запису дій кожного користувача щодо його прогресу, менеджмент задач та їх рівня складності.
Keywords: покращення навичок; кодування; MSSQL-Studio