Дослідження методу пошуку об’єкта у відеопотоці на основі дескрипторів ключових точок зображення - Зарівчацький, Р. М. (My University, 2020)
Метою дослідження є аналіз методів пошуку об’єкта у відеопотоці, що базуються на використанні детекторів ключових точок зображення, та можливість їх застосування для вирішення реальних задач. В результаті дослідження була здійснена програмна реалізація методу пошуку об’єкта у відеопотоці, на основі детекторів ключових точок зображення.
Keywords: детектор ключових точок; дескриптор; градієнтний спуск; детекція об’єкта; відеопослідовність