Дослідження особливостей розробки Web-to-print сайтів на базі системи керування вмістом - Хорошевський, О. І. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – формування методики розробки Web-to print системи на базі системи керування вмістом з відкритим вихідним кодом. Об'єкт дослідження – процес розробки Web-to-print системи на базі системи керування вмістом з відкритим вихідним кодом. Предмет дослідження – етапи методики розробки Web-to-print системи на базі системи керування вмістом з відкритим вихідним кодом та їх практична реалізації. Науковий результат роботи: етапи методики, реалізація яких надає можливість обґрунтованого прийняття рішення щодо вибору системи керування вмістом (CMS) на базі якої буде розроблено Web-to-print систему. Практичний результат роботи: прикладна реалізація процесу розробки Web-to-print системи на базі системи керування вмістом з відкритим вихідним кодом, яку було обрано на підставі аналізу критеріїв. Завдяки запропонованій методиці під час практичної реалізації було враховано необхідність впровадження у систему функціональних можливостей інтернет-магазинів. Це дозволяє спростити процес оформлення замовлення для клієнта та зменшити навантаження на менеджерів поліграфічного підприємства. Перевагою для клієнта є реалізований у системі знайомий досвіду користувача (UX), а для менеджерів поліграфічного підприємства перевагою є виконання частини роботи самим клієнтом за допомогою користувацького інтерфейсу (UI) системи.
Keywords: Web-to-print система; система керування вмістом