Розробка моделі інтелектуального керування робототехнічними пристроями - Ремесник, А. С. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – моделі та методи інтелектуального керування робото технічними пристроями. Предмет дослідження – математичні моделі визначення шляху переміщення робото технічної платформи та моделі площин (приміщень) для застосування методів інтелектуального керування. Мета кваліфікаційної роботи – розробка методу інтелектуального керування роботизованою платформою за допомогою мобільного додатку. Під час досліджень використовувалися методи загальної теорії автоматичного управління, теорії нечітких множин, системного аналізу, теорії експертних оцінок. Для досягнення поставленої мети вирішено ряд завдань: - проведено аналіз моделей інтелектуальних систем керування робототехнічними системами; - розроблено узагальнений підхід до ситуаційного моделювання систем керування роботизованими платформами на виробництві; - розроблено модель роботизованої платформи, яка підтримую інтелектуальне керування за допомогою мобільного додатку - розроблено лабораторний макет для відпрацювання запропонованого метода інтелектуального керування. Результати роботи були оприлюднені в міжнародному журналі.
Keywords: системи управління робототехнічними комплексами; системи технічного зору; мобільні роботи; системи інтелектуального керування