Роль інтелектуальних систем підтримки рішень в автоматизації та оптимізації робототехнічних процесів - Соколов, T. O. (ХНУРЕ, 2024)
Ця стаття розглядає роль інтелектуальних систем підтримки рішень (ІСПР) у сучасній робототехніці. За допомогою аналізу основних аспектів, класифікації та прикладів застосування ІСПР в різних сферах промисловості, стаття демонструє важливість цих систем у підвищенні ефективності, точності та продуктивності робототехнічних процесів. Заключні висновки підкреслюють важливість інтелектуальних систем підтримки рішень як критичного елементу в успішній автоматизації та оптимізації промислових процесів у сучасному світі.
The role of intelligent decision support systems in automation and optimization of robotic processes
Keywords: інтелектуальні системи підтримки рішень; робототехнічний процес; robotic processes