Майнові права на земельну ділянку у сфері господарювання: проблеми визначення - Чуйко, Л. А. (Право, 2014)
У статті аналізується стан чинного господарського, цивільного і земельного законодавства та інших законів, що регулюють майнові відносини у сфері господарювання. Досліджується правова природа і сутність майнових прав, у тому числі майнових прав на земельну ділянку у сфері господарювання. Обґрунтовується необхідність їх чіткого визначення у Господарському кодексі України. // The article analyzes the state of the current economic, civil and land legislation and other laws regulating property relations in the field of management. The legal nature and essence of property rights are investigated, including property rights to a land plot in the field of management. The necessity of their clear definition in the Economic Code of Ukraine is substantiated.
Keywords: майнові відносини; майно; майнові права; земельна ділянка; суб’єкти господарювання; property relations; property; property rights; land plots; business entities