Дослідження та прогнозування міграційних тенденцій громадян України методами аналізу даних - Моргун, О. Ю. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – міграційні процеси громадян України в умовах війни та повоєнного відновлення. Предмет дослідження – закономірності, тенденції та фактори, що впливають на міграційні потоки українців, а також методи їх аналізу та прогнозування. Мета роботи – дослідження та прогнозування тенденцій міграційних потоків громадян України з використанням сучасних методів аналізу даних для формування рекомендацій щодо управління цими процесами.
Keywords: візуалізація даних; кластерізація; міграційні потоки; прогностична модель