Apхітектурні та системотехничні підходи до конструювання українського національного лингвістичного корпусу - Сидорчук, Н. М. (ХНУРЭ, 2005)
B інформащйних проектах великого масштабу вибір генеральної лінії є одним iз основних питань, що визначає ycпіх впровадження та ефективність використання системи.
Keywords: вибір генеральної лінії