Організація програмно-конфігурованої мережі на базі протоколу OPENFLOW - Білоусова, К. Е.; Коляденко, Ю. Ю. (My University, 2016)
У роботі показано безперечні переваги використання мереж, що програмно-конфігурувалися, а також їх взаємовигідної експлуатації на базі сучасного протоколу OpenFlow. Для цього були відмічені принципи роботи стандарту, особливості функціонування комутаторів OpenFlow, позначені вигоди та переваги використання такої технології для подальшого розвитку телекомунікаційних систем.
Keywords: елекомунікаційна мережа; комутатори OpenFlow