Стан та правове регулювання малого та середнього інноваційного підприємництва: регіональний аспект - Борисов, І. В.; Глібко, С. В.; Георгієвський, Ю. В.; Єфремова, К. В.; Завадська, А. Т.; Коритін, Д. С.; Кохан, В. П.; Любчич, А. М.; Розгон, О. В.; Семенова, М. В.; Токарєва, К. О.; Шматков, Д. І. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Монографію присвячено дослідженню питань правового регулювання малого та середнього підприємництва, зокрема, підтримки МСП з виявленням недоліків та наданням пропозицій щодо їх усунення. Пропозиції, сформульовані у представленому науковому виданні, враховують переваги існуючих інноваційних структур та організацій у сфері наукової та науково-технічної діяльності, організацій інфраструктури у сфері підприємництва. Наукове видання розраховано на науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів юридичних закладів вищої освіти, спеціалістів у сфері правового регулювання господарської діяльності в Україні, а також усіх тих, хто цікавиться актуальними проблемами правового забезпечення діяльності МСП. The monograph is devoted to the study of legal regulation of small and medium -sized enterprises, in particular, supporting SMEs with the identification of shortcomings and providing proposals for their elimination. The proposals, formulated in the scientific publication presented, take into account the benefits of existing innovative structures and organizations in the field of scientific and technical activity, organizations of infrastructure in the field of entrepreneurship. The scientific publication is designed for scientists, teachers, doctoral students, graduate students, students of legal institutions of higher education, specialists in the field of legal regulation of economic activity in Ukraine, as well as all those who are interested in topical problems of legal support of SMEs.
Keywords: інноваційна інфраструктура; трансфер технологій; інноваційний клімат; господарська діяльність; інноваційний розвиток; науково-технічна діяльність; підтримка бізнесу; innovative infrastructure; technology transfer; innovative climate; economic activity; innovative development; scientific and technical activity; business support