Процесний підхід до управління якістю на підприємствах електротехнічної галузі - Стрілець, С. О. (My University, 2024)
Метою роботи є покращення процесів та системи менеджменту якості ТОВ «ЛЕККОНТ». Об'єктом дослідження є система управління якістю підприємства. Предметом дослідження є теоретичні та практичні питання запровадження процесного підходу в організації. Кваліфікаційна робота магістра розглядає застосування процесного підходу в діяльності підприємств, алгоритм та моделювання бізнес-процесів, розглянуто типовий перелік процесів на виробничому підприємстві. В процесі дослідження проводився аналіз особливостей моделювання процесів та розвитку підприємств електротехнічної галузі в Україні. Розроблено алгоритм впровадження процесного підходу до системи управління якістю ТОВ “ЛЕККОНТ”, який повністю відповідає концепції виробничої діяльності. Проаналізовано систему менеджменту якості на даному підприємстві, яка дає можливість виявити проблемні місця і прийняти виважені та обґрунтовані управлінські рішення для підвищення ефективності роботи підприємства. Процесний підхід до СУЯ ТОВ “ЛЕККОНТ” може бути застосований підприємствами електротехнічної галузі в наукових дослідженнях, навчальному процесі та підвищенні своєї прибутковості.
Keywords: система менеджменту якості; керування ризиками; механізм процесного підходу; ключові показники результативності; оптимізація процесів