Комп’ютерна мережа підприємства "Промкомплект" - Бочко, В. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є проектування локальної обчислювальної мережі підприємства. Вивчено діяльність підприємства, проаналізована необхідність в інформаційно-обчислювальних ресурсах і розроблена комп’ютерна інформаційно-обчислювальна мережа.
Computer Network of "Promkomplekt" Enterprise
Keywords: кабель; комунікаційна шафа; комутатор; локальна мережа