Автоматизована система сортування запчастин на підприємстві на базі Ардуіно з використанням Azure Custom API - Андрейко Є. Р. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – процес керування мобільною роботизованою платформою. Предмет дослідження – застосування комп’ютерного зору для сортування запчастин на автоматизованому виробництві. Методи дослідження – системний аналіз, дослідження операцій, , методи і засоби автоматизованого сортування, машинного зору та об’єднання їх обох, аналіз та проектування систем зору, проектування і програмування систем сортування. В процесі виконання кваліфікаційної роботи потрібно вирішити теоретичні та практичні задачі: − аналіз складських систем промислових підприємств; − аналіз існуючих складських систем сортування звичайних та автоматизованих; − аналіз методів та технологій для реалізації технічного зору. – розробка макета для реалізації автоматичного сортування; – розробка та проєктування скрипта для отримання зображення з камер; – розробка програми для обробки зображення; – використання Azure для навчання та реалізації зору. Робота виконана згідно [1–5].
Keywords: система сортування; автоматизація сортування; промислові склади; плати керування; технологіі та методи технічного зору