Питання професійного розвитку працівників в процесі інноваційного розвитку економіки в Україні - Огієнко, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Публікація присвячена дослідженню питань професійного розвитку працівників і проблем, що виникають в процесі інноваційного розвитку економіки в Україні. Приділено увагу законодавству про професійний розвиток працівників, зроблено відповідні висновки і запропоновано шляхи вирішення проблеми інноваційного розвитку українського суспільства. // The article dedicated to the research of the problems of professional development of the employees and the problems that appear in the process of innovative development of economics in Ukraine. The attention was paid to the legislation of professional development of the employees, the conclusion were made and the solutions for the issue of innovative development of Ukrainian society were provided.
Keywords: професійний розвиток працівників; професійна підготовка; інноваційний розвиток; законодавство; роботодавець; працівник; заклад освіти; professional development of workers; professional preparation; innovative development; legislation; employer; worker; establishment of education