Генерація та впровадження оптимального рішення для методології розробки веб-сайту - Моісеєнкова, В. О.; Вовк, О. В. («Друкарня Мадрид», 2019)
Генерація та впровадження оптимального рішення для методології розробки веб-сайту.
Keywords: генерація та впровадження; впровадження оптимального рішення; рішення для методології; розробка веб-сайту