Ефективність застосування віртуальних лабораторій у формуванні практичних навичок студентів технічних спеціальностей - Кураков, Я. С.; Томак, В. В. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є дослідження впливу віртуальних лабораторій на формування практичних навичок та підвищення рівня підготовки студентів, що навчаються на технічних спеціальностях. У доповіді представляються і обґрунтовуються результати експериментального використання віртуальних лабораторій у навчальному процесі та проаналізовано їх ефективність на основі зворотного зв'язку від студентів та викладачів. Зокрема наведені дані демонструють, що застосування віртуальних лабораторій дозволяє не тільки покращити засвоєння теоретичних знань, але й сприяє розвитку практичних навичок у середовищі, наближеному до реальних умов.
Keywords: віртуальні лабораторії; технічні дисципліни; практичні навички