Оптимізація обробки інформації в мережі радіолокаційних систем спостереження - Старокожев, С. В.; Обод, І. І. (My University, 2022)
Основою інформаційного забезпечення системи контролю використання повітряного простору і управління повітряного руху є радіолокаційні системи спостереження повітряного простору. В радіолокаційних системах спостереження (СС) повітряного простору має місце жорстка послідовність обробки інформації за етапами. Кожен етап має свій масштаб реального часу обробки, що дозволяє здійснювати їх автономну реалізацію. Основними, автономними за реалізацією, етапами обробки інформації радіолокаційних СС повітряного простору є: обробки радіолокаційних сигналів; первинна обробка радіолокаційної інформації та вторинна обробка радіолокаційної інформації.
Keywords: система спостереження; повітрянний об'єкт