Модели требований к устройствам автоматического управления и защиты трансформаторного оборудования - Левыкин, В. М.; Кудрявцева, М. С. (My University, 2007)
У роботі із застосуванням продукційних моделей подання знань розроблені моделі вимог до пристроїв автоматичного управління і захисту трансформаторного обладнання. Моделі дають можливість сформувати алгоритми варіантів рішень при ліквідації аварійних ситуацій, пов'язаних з автоматичним відключенням трансформаторного обладнання дією автоматичного управління і захистів і розробити відповідні рекомендації для співробітників функціональних служб. In the work with application of production models of knowledge representation, models of requirements for devices for automatic control and protection of transformer equipment have been developed. The models make it possible to generate algorithms for solution variants in case of emergency situations related to automatic shutdown of transformer equipment by the action of automatic control and protection and to develop appropriate recommendations for employees of functional services.
Keywords: продукционные модели; устройство автоматического управления; модели требований к устройствам защиты оборудования; алгоритмы вариантов решений