Аналіз алгоритму Поля Хафа для застосування в eye-tracking системі - Білоус, О. В. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є розробка алгоритму визначення меж зіниці людини на основі методу Хафа. Предметом дослідження є зіниця ока людини. Результатами дослідження є аналіз сучасних eye-tracking систем, аналіз методів визначення положення зіниці людини, аналіз алгоритму Хафа в задачах аналізу зображень. Отрімані результати можуть бути використані: в медицині eye-tracking використовується для діагностики захворювань нервової системи - при деяких з них рухи очей хворого і здорової людини відрізняються; для ідентифікації особистості, так як характер рухів очей індивідуальний, як почерк, але практично неможливий для імітації; для розробки інтерактивних систем, що дозволяють здійснювати управління різними пристроями або об'єктами.
Analysis of Paul Hough Algorithm for Use in Eye-Tracking System
Keywords: алгоритму Поля Хафа; eye-tracking система