Інтелектуальний моніторінг фізичної активності користувача пристроями носимої електроніки - Суворов, Р. С. (My University, 2020)
Мета роботи – знайти рішення, що дозволить замість використання натренованої під певну кількість типів вправ модель, використовувати модель котру можна доповнювати активністю користувача, додаючи тим самим нові, не відомі раніше типи активності.
Keywords: swift; watchos; coreml; createml; tensorflow; turiml; pyhon; swiftui