Діагностування модулів програмно-апаратних систем - Хаханов, В. І.; Зайченко, С. А.; Чумаченко, С. В.; Литвинова, Є. І.; Гузь, О. А. (2011)
Запропоновано інфраструктуру і технології аналізу кіберпростору, в рамках якого створено транзакційну граф-модель і метод діагностування цифрових систем на кристалах, орієнтовані на істотне зменшення часу пошуку дефектів і витрат пам'яті для зберігання матриці діагностування шляхом формування тернарних відносин у формі тест, монітор, функціональний компонент.
Keywords: аналіз кіберпростору; граф-модель; діагностування; цифровва система на кристалі