Недетермінований генератор випадкових бітів - Торба, А. А.; Ткачов, В. М.; Дяченко, В. О.; Партика, С. О.; Єрошенко, О. А. (My University, 2023)
Корисна модель належить до області обчислювальної техніки і може бути використана в системах захисту інформації обчислювальних систем, наприклад при генерації параметрів алгоритмів криптографічного перетворення, в протоколах аутентифікації, в засобах імовірнісного кодування та ін.
Keywords: обчислювальна техніка; захист інформації; криптографія; кодування