Оцінка продуктивності комп'ютерної мережі підприємства - Черников, В. Д. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є підвищення продуктивності бездротової комп’ютерної мережі підприємства щодо передавання інформації та доставки контенту в умовах збільшення його обсягів на основі вдосконалення методів передавання потоків навантаження в інфокомунікаційних системах. У ході виконання атестаційної роботи провести аналіз безпровідних комп’ютерних мереж, моделей та методів управління доступом до фізичного середовища і формулювання вимог та напрямків покращення їх характеристик; проаналізувати можливості, а також переваги і недоліки сучасних систем передачі даних; спроектувати бездротову мережу та дослідити основні характеристики спроектованої мережі; реалізувати модифікований метод оцінки параметрів безпровідного каналу.
Evaluation of Enterprise Computer Network Performance
Keywords: комп'ютерної мережі підприємства; маршрутизатор; продуктивнстьі комп'ютерної мережі; СМО; шлюз; WI-FI; WLAN