Оцінка якості широкоформатного друку - Гавриш, Є. В. (My University, 2020)
В атестаційній роботі магістра досліджено особливості технологій та матеріалів, які використовуються для широкоформатного друку. На підставі вимог діючих нормативних документів, регламентуючих процес широкоформатного друку і практичних рекомендацій виробників рекламної продукції та виробників плотерів визначена номенклатура показників якості для оцінки широкоформатного друку і розроблений тест-об'єкт для проведення дослідження. Проведено експериментальне дослідження якості друку на різних матеріалах; розроблена методика комплексної оцінки якості друкування в широкоформатних принтерах та надані рекомендації щодо покращання процесу широкоформатного друку для діючого поліграфічного підприємства. Також в роботі здійснено економічне обґрунтування проведених досліджень.
Keywords: технологія широкоформатного друку; сольвентний друк; ультрафіолетові чорнила; параметри якості; просвітний папір; банерна тканина; самоклеюча плівка; комплексний показник