Деякі питання адаптивної електростимуляції нервово-м’язового апарату людини - Єрошенко, О. А.; Бабич, М. Г. (My University, 2024)
На сьогоднішній день актуальними завданнями є визначення параметрів впливу та синтез сигналів електроміостимуляції із заданими терапевтичними властивостями на основі розроблених критеріїв.
Keywords: ЕМГ; м'яз; адаптивна електростимуляція