Створення анімаційної відеореклами спеціальності 186 для залучення абітурієнтів - Вовк, О. В.; Чуб, Л. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Анімаційна відеореклама є необхідним інструментом для привертання уваги абітурієнтів до спеціальності 186. Завдяки кольоровим та динамічним візуальним ефектам, було створено анімаційну відеорекламу. Ця інноваційна форма реклами привертає увагу абітурієнтів.
Keywords: анімація; реклама