Проєктування та розробка web-сайту «Посібник з HTML5» - Бондар, Д. С. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є створення навчального електронного видання «Керівництво HTML5» та його реалізація у форматі веб-сайту. Об’єкт роботи – авторський сайт, створений на мові розмітки гіпертексту HTML й мові опису стилів CSS, який включає інтерактивні складові, реалізован і за допомогою JavaScript, фреймворку Bootstrap та бібліотеки jQuery. У кваліфікаційній роботі виконані наступні задачі: аналіз завдання, визначення цілей і задач проектування, аналітичний огляд досягнень у виробництві та застосуванні веб-видань, вибір технологій та інструментів розробки, написання оригінального контенту з частковим залученням нормативної інформації з офіційних джерел, вибір і створення модульних сіток, побудування композиційних рішень, підбір колірної схеми, шрифтів, створення графічних елементів та розробка дизайну сайту, наповнення сайту контентом та тестування його роботи. Пояснювальна записка містить детальний опис етапів розробки проекту та скріншоти результатів, фрагменти коду сторінок сайту наведені у додатках. У економічній частині зроблені розрахунки витрат на створення, тестування та впровадження web-сайту.
Keywords: «Посібник з HTML5»; навігація