Моделювання вибору інвестиційно привабливого промислового підприємства - Стойка, М. В. (My University, 2019)
Розкрито сутність поняття інвестиційної привабливості підприємства. Розглянуто наявні методи оцінки інвестиційної привабливості підприємства. Доведено важливість оцінки інвестиційної привабливості підприємства. Проаналізовано стан інвестиційного клімату в Україні. Досліджено сучасний стан легкої промисловості України. Проведено економічний аналіз діяльності підприємств легкої промисловості. Здійснено вибір моделі оцінки інвестиційної привабливості підприємств. Розраховано рівень інвестиційної привабливості підприємств. Здійснено економічне обгрунтування розробки
Keywords: інвестиції; інвестиційно привабливе підприємство; легка промисловість