Дослідження та підвищення якості передачі сигналу в бездротових мережах - Майстренко, Г. В.; Столяр, І. В.; Луговий, Д. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Актуальність теми обумовлена неможливістю існування сучасного інформаційного середовища без використання Wi-Fi технологій. Важко уявити наше життя у сучасних реаліях без бездротових мереж. На даний момент нам є безліч бездротових технологій, таких як Wi-Fi, Bluetooth, WiMAX, ZigBee, GPRS, NFC, LTE і т.д. У цих тезах доповіді основна увага буде приділена бездротовим локальним мережам, зокрема стандарту 802.11 ac.
Keywords: якість передачі сигналу; сигнал в бездротових мережах