Особливості обороту майнових прав на земельні ділянки у сфері матеріального і нематеріального виробництва - Чуйко, Л. А. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2015)
У статті досліджуються господарські правовідносини, які пов’язані з оборотом майнових прав на земельні ділянки у сфері матеріального і нематеріального виробництва. Установлюються особливості реалізації майнових прав на земельні ділянки суб’єктами господарювання у різних сферах господарського виробництва. // The article investigates economic legal relationships that are related to the turnover of property rights to land in the field of material and non-material production. The peculiarities of realization of property rights to land plots by business entities in various spheres of economic production are established.
Keywords: оборот майнових прав на земельні ділянки; господарські правовідносини; сфера матеріального виробництва; сфера нематеріального виробництва; turnover of property rights to land plots; economic legal relations; field of material production; sphere of intangible production