Аналіз систем підігріву та підтримання температури повітря в 3D-принтер - Леонов, Ю. С. (ХНУРЕ, 2023)
Дана стаття присвячена дослідженню сучасних методів контролю та підтримки температури під час 3D друку. У ході аналізу було проведено конструктивне рішення щодо вдосконалення екструдеру за рахунок впровадження в нього «Heat reservation shell». Дане конструктивне рішення дозволяє забезпечити високу точність підтримки температурним режимом під час 3D друку. Проведено моделювання з використанням спрощення моделі FEM.
Keywords: адитивні технології; МКЕ; 3D друк