Проєктування мобільного застосунку для тестування дрібної моторики та графічних навиків у дітей - Андрущенко, М. Р. (НТУ «ХПІ», 2022)
Розроблений мобільний застосунок відповідає таким функціональним вимогам для користувача і фахівця: можливість оновлення версії та розширення кількості тестів; збір аналітики тестування; експорт аналітики у придатний для аналізу третіми особами формат; збереження аналітики тестів; адаптивний інтерфейс; код- або платформо незалежна реалізація; простий інтерфейс
Keywords: мобільний застосунок; графічні навички; дрібна моторика