Інтелектуальний аналіз трекінгу клітин при кріоконсервації - Купріянов, С. В. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – зміна форми та динаміка руху клітин під час процесу кріоконсервації. Предмет дослідження – аналіз цифрових файлів, що містять зображення набору кріоконсервування. клітин, зафіксованих під час процесу Мета роботи – аналіз та оцінка сучасних методів та інструментів штучного інтелекту для інтелектуального аналізу трекінгу клітин, огляд доступних технологій та методологій для аналізу руху та зміни форми клітин під час кріоконсервації. Методи дослідження – аналіз літературних джерел, емпіричні методи, програмна інженерія, методи машинного та глибокого навчання, валідація та верифікація.
Keywords: динаміка руху клітин; кріоконсервація; трекінг клітин