Моделювання частотних характеристик парогенератора з ПІД-регулятором живильної води для АЕС ВВЕР - Твердохліб, К. Б. (My University, 2024)
Об'єкт роботи: система управління живильною водою парогенератора ПГВ-1000. Мета роботи: провести аналіз впливу частотних характеристик на процес живлення парогенераторів живильною водою та виконати моделювання частотних характеристик. Предмет роботи: частотні характеристики системи управління живильною водою парогенератора ПГВ-1000 та її поведінка при різних збуреннях. Методи роботи: аналіз впливу частотних характеристик для подальшого комп’ютерного моделювання. Отримані результати можуть бути використані для покращення існуючих систем управління подачею живильної води в парогенераторах з ПІД-регуляторами та проектування нових, більш ефективних та надійних систем.
Keywords: подача живильної води; парогенератор ПГВ-1000; АЕС ВВЕР; моделювання частотних характеристик; ПІД-регулятор