Виявлення ліній розриву двовимірного об’єкта на основі інтерлінації - Кошеленко, В. В. (My University, 2025)
У цій роботі було проведено системний аналіз предметної області. Вибрано метод вирішення задачі. Розроблено алгоритм виявлення ліній розриву двовимірного об’єкту на основі інтерлінації. Реалізовано цей алгоритм. Перевірено роботу програми на тестовому прикладі.
Keywords: комп’ютерна томографія; розривна функція; проекційні дані; інтерлінація; фантом Шеппа-Логана