Розробка веб-сайту інтернет-магазину «DriveDesign» - Масалітін, Р. С. (My University, 2024)
Метою цієї кваліфікаційної роботи є здобуття теоретичних і практичних навичок у розробці проєкту для створення сайту інтернет-магазину «DriveDesign». Результат роботи передбачає створення готового прототипу, який можна буде реалізувати та зверстати за допомогою різних мов програмування. В процесі виконання були проведені дослідження цільової аудиторії, створено оригінальний контент, розроблено модульну сітку та графічний дизайн, а також налаштовано навігацію сайту.
Keywords: контент; модульна сітка; графічний дизайн