Проектування та розробка навчального WEB-видання «Створення логотипів» - Григоренко, Я. А. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробці навчального WEB-видання щодо процесів створення логотипів, технологій їх побудови, виготовлення, тестування й поширення. Web-видання проектується у вигляді web-сайту навчального курсу. Метою створення видання є поширення структурованих знань для долучення нових фахівців у професію web-дизайнера, а саме у галузь створення логотипів. Курс призначений для дизайнерів, що освоїли графічні програми та основи графічного дизайну та прагнуть отримати базові знання з теми створення логотипів.
Keywords: брендинг; навчальне WEB-видання