Дослiдження методiв звуження Парето на прикладі знаходження переважного засобу телекомунікації - Літвін, С. Г. (My University, 2020)
Мета роботи – теоретичне та практичне застосування методів для вирішення задач багатокритеріальної оптимізації, знаходження Парето-оптимальної множини, порівняння методів які включають у себе додаткову інформацію, що надається експертами для знаходження переважного варіанту системи. В роботі розглядається застосування методів звуження Парето для знаходження переважного варіанта комутатора.
Keywords: багатокритеріальна оптимізація; коммутатор; методи парето; показник якості; метод аналізу ієрархій; експерт