Порівняльний аналіз сучасного ендопротезування суглобів кисті - Носова, Т. В.; Чечель, Т. О. (My University, 2023)
Світові виробники ендопротезів для суглобів кисті практично не займаються удосконаленням їх функціональних досліджень, що обумовлено високими фінансовими витратами. Проте, такі дослідження мають високу актуальність. Для цього необхідно розглянути моделювання напружено-деформованого стану та виконати математичне моделювання роботи міжфалангового суглоба пальця кисті.
Keywords: математичне моделювання; пальці кисті; суглоб