Розробка вебзастосунку для аналізу відео за посиланням - Глушков, А. А. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є реалізація застосунку для аналізу відео за посиланням. Мета даної роботи полягає в розробці вебзастосунку, який дозволить користувачам проводити аналіз відеоконтенту за посиланням. Ця програма буде заснована на технологіях машинного навчання та комп’ютерного зору, які дозволять автоматично розпізнавати об'єкти на відео. Використано методи аналізу відео, застосування сегментації на відео. Проведено порівняльний аналіз результатів аналізу відео, отриманих з використанням розроблених методів, з результатами, отриманими за допомогою існуючих алгоритмів та програм. У результаті роботи здійснена програмна реалізація застосунку для аналізу відео за посиланням
Keywords: сегментація відео; відстеження пози; застосування маски на обличчя; python flask; mediapype