Завдання щодо забезпечення відкритого інноваційного простору в Україні - Пасмор, Ю. В. (Право, 2019)
Розглянуто сучасні тенденції та головні завдання забезпечення відкритого інноваційного простору в Україні. Доведено, що в умовах глобалізації підвищується значення free science та open access у розповсюдженні наукового знання для побудови відкритого інноваційного простору України та Digital Single Market. // Modern tendencies and main tasks of providing open innovation space in Ukraine are considered. It is proved that in the conditions of globalization the importance of free science and open access in the dissemination of scientific knowledge for the construction of open innovation space of Ukraine and Digital Single Market increases.
Keywords: ІКТ; free science; open innovation; open access; цифрові ринки; цифрова інфраструктура; відкритий інноваційний простір