Дослідження методів попередньої обробки даних у сілськогосподарських інформаційних системах - Орлов, В. Г. (My University, 2020)
У роботі виконано огляд методів попередньої обробки даних у сільськогосподарських інформаційних системах для побудови моделей процесів аграрних робіт. Проведено аналіз особливостей сільськогосподарських інформаційних систем. На підставі проведеного аналізу запропоновано удосконалення метод попередньої обробки вхідних даних для вирішення задачі інтелектуального аналізу при переході до процесного управління в сільськогосподарських системах, який зумовлює підвищення якості побудови процесних моделей на неструктурованих даних.
Keywords: методи попердньої обробки данних; інформаційні системи сільського господарства; функціональне управління; процесне управління; журнал подій; конвертація вхідних данних