Дослідження особливостей застосування баз даних при створенні мережних додатків - Висоцький, А. В. (My University, 2020)
У сучасному світі архітектура клієнт-сервер зустрічається майже на кожній сторінці веб-браузеру. Важко згадати час, коли існували інші архітектури. Нескінченний потік інформації зберігається у базах, проходячи через фільтрацію на серверах. А потім достається за потрібними атрибутами пошуку. У представленій атестаційній роботі було створено додаток на архітектурі клієнт–сервер та розглянуто такі технології: Java, JavaScript, PostgreSQL, MySQL. Проведено тестування додатка. Додаток створювався за допомогою IntelliJ IDEA: IDE.
Keywords: користувач; мережний додаток; запит; архітектура