Механізм діяльності Агентства ООН у справах біженців в Україні - Кудінова, М. М.; Гладских, С. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Наукова робота присвячена дослідженню напрямів діяльності агентства ООН у справах біженців в Україні, аналізу кількості внутрішньо переміщених осіб та біженців в країні, виділенню перешкоди на шляху інтеграції біженців. // The scientific work is devoted to the study of the activities of the UNHCR, the analysis of the number of internally displaced persons and refugees in the country, the identification of obstacles to the integration of refugees.
Keywords: агентство ООН у справах біженців; внутрішньопереміщена особа; біженець; UNHCR; internally displaced person; refugees