Проєктування електронного мультимедійного видання «Фізкультура» - Красюк, Ю. С. (My University, 2023)
У проекті розкрито тему актуальності й важливості фізичних вправ, наведено найкращі й найкорисніші вправи, маються посилання на джерела натхнення, відео-уроки. Тематичні фонові зображення, звуковий супровід, інтерактивність – все це сприяє приємним відчуттям при користуванні виданням.
Keywords: спорт; мультимедійне видання